Skaf et medlem og få en gave

Hjælp din forening ved at finde et nyt DN-medlem. For hvert nyt medlem du skaffer, kan du vælge en gave. Du deltager også i lodtrækningen om en overnatning for to på et Scandic Hotel.

27. august 2013

Kender du en ven af naturen, som ønsker at støtte Danmarks Naturfredningsforening med et medlemskab? Sådan lyder opfordringen til medlemmer af Danmarks Naturfredningsforening fra Ella Maria Bisschop-Larsen, præsident i foreningen.

DN har netop skudt en kampagne i gang, hvor du som medlem af DN kan få en gave for hvert nyt medlem, du skaffer til foreningen.

Lodtrækning om overnatning for to

Oven i deltager du i lodtrækningen om en overnatning for to på et valgfrit Scandic Hotel i Danmark, hvis det nye medlem har betalt sit kontingent inden nytår.

- Jeg håber medlemmerne vil tage godt i mod initiativet og kigge rundt i deres netværk, blandt familie og venner, og overveje, om der ikke er en, der kunne have lyst til at støtte DN’s arbejde for naturen og miljøet, siger Ella Maria Bisschop-Larsen.

Seks gaver at vælge i mellem

Du kan vælge mellem en af følgende gaver:

  • To flasker økologisk hvidvin fra Aarstiderne
  • Chokoladekassen fra Aarstiderne
  • Mejsekasse i genbrugstræ fra DN Butikken
  • Gavekort til DN Butikken
  • To billetter til en oplevelse

Meld nyt medlem ind

Vælg mellem 5 forskellige gaver
Skaf et medlem og få en gave. Du kan vælge mellem 5 forskellige gaver, hvis du skaffer et medlem til Danmarks Naturfredningsforening.