Wilhjelmkonferencen 2015: Politisk Naturforvaltning - Villighed og Virkelighed

Kom med til endnu en fed Wilhjelmkonference fredag d. 13. november 2015 spækket med spændende oplæg og relevante diskussioner.

 

I november 2001 udkom rapporten "En rig natur i et rigt samfund" skrevet af Wilhjelmudvalget. Rapporten gør status på, hvordan det står til med den danske natur og kommer med en række forslag til hvordan vi styrker vores naturforvaltning. Wilhjelmkonferencen er en tilbagevendende begivenhed, som ser på hvor langt vi egentlig er kommet med anbefalingerne fra Wilhjelmrapporten. 

I år afholdes konferencen med temaet: Politisk Naturforvaltning - Villighed og Virkelighed.

I 2010 forpligtede Danmark sig til at stoppe tabet af biodiversitet inden år 2020. I år er vi halvvejs mod deadline og vi gør status. Wilhjelmkonferencen 2015 fokuserer på Politisk Naturforvaltning - Villighed og Virkelighed. Hvor langt er vi nået med biodiversitetsmålene? Hvad gør vi for at opnå dem? Hvad sker der i praksis? Og hvilke udfordringer er der?

Dette er bare få af de mange spørgsmål der vil blive diskuteret på konferencen. Der vil desuden blive sat fokus på den politiske arbejdsgang på flere niveauer - fra Folketinget til familielandbruget - og hvordan vi kan ændre praksis og opnå forpligtelserne.

Tilmelding til konferencen er lukket - men det er muligt at deltage mod kontant betaling i morgen. Vær opmærksom på at vi har få pladser tilbage, takket være massiv interesse.

Du kan også følge med på Wilhjemkonferencens Facebook-side.

Sponsoreret af: