19. september 2020 11:00
Nivå Havn ved bålpladsen
Fra en tidligere affaldsindsamling
Ren efterårsnatur.
Lørdag den 19. september inviterer Danmarks Naturfredningsforening på den årlige affaldsindsamling i hele landet. Her samler mere end 100.000 frivillige borgere affald i naturen.

19. september 2020 11:00 - 13:00

Du kender det sikkert. Et cigaretskod mellem tæerne på stranden eller en øldåse smidt på stien, hvor du går. Det er bare irriterende, for slet ikke at tale om alt det plastik, der flyder rundt. Affald i naturen er til gene for mennesker og kan være til skade for dyrene.
Når vi samler ind, handler det også om at sende et signal til andre om, at det ikke er i orden at smide affald i naturen. Ikke mindst er det god læring for både store og mindre børn at samle affald. Det skaber gode ambassadører, der ved, hvordan man opfører sig i naturen.
Vil du være med?
Vil du være med, kan du møde op lørdag mellem kl. 10 og 14 hos Kokkedal på Vej, Egedalsvænge 37, og ellers mellem kl. 11 og 13 i Jellerød Have (containerpladsen), på Nivå Havn, ved den nye naturlegeplads nord for lergravene i Nivå, ved Kulturstationen (det gamle posthus) i Humlebæk, ved Krogerup Avlsgaard (Aarstiderne), ligeledes i Humlebæk, samt på Fredensborg Station

DN Fredensborg
  • Tilmelding ikke nødvendig