25. april 2020 10:00
Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre
Gratis forårsmarked på Rødovregaard med fokus på natur, håndværk, underholdning mm. På DN’s stand får du en virtual reality-oplevelse af vild natur. Via et par virtual-briller oplever du en ugle i et gammelt træ. Ulve, der flænser et bytte, en elg komme gående ud af skoven med retning mod dig og mm

25. april 2020 10:00 - 26. april 2020 15:30

Kom til det store Forårsmarked på Rødovregaard med fokus på natur og miljø, kunsthåndværk, underholdning og meget mere. Der er gratis adgang.
På Naturfredningsforeningens stand kan du få en virtual reality-oplevelse af vild natur. Tør du prøve? Du får et par virtual-briller på og oplever et gammelt træ med gulnet bark foran dig. Insekter piler rundt under barken, en ugle kigger gennem træets øje. I det samme kommer en elg gående i retning mod dig. Vejret skifter til gråvejr og regn. I nærheden bliver fersk kød flået af knogler. Først nu ser du ulven.
Denne naturoplevelse er en central del af Danmarks Naturfrednings-forenings kampagne 'Plads til det vilde', der skal bringe befolkningen helt tæt på den vilde natur for at åbne vores øjne for værdien af det vilde.
Ifølge en ny undersøgelse er en stor majoritet af befolkningen positivt stemte over for både større og vildere naturområder i Danmark - et udsagn, som glæder Danmarks Naturfredningsforening.

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig