10. juni 2020 19:00
3600 Frederikssund, Roskildev...
Mødestedet er vort bestyrelseslokale i Opgang E, 1. sal i Foreningscenteret Pedersholm, Roskildevej 161, 3600 Frederikssund. Bus 312 har stoppested ved Pedersholm. Gratis P-plads.
Indgang E på Foreningscentret Pedersholm er til venstre for midten. Gå ind ad døren, gå til højre og benyt trappen op til DN's bestyrelseslokale på 1. sal. Hvis parkeringspladsen i forgrunden er optaget, køres til Omsorgscenteret Pedershave's grus-parkeringsareal. Foto: Ernst Rosenwanger
Du får en introduktion i, hvordan vi arbejder for natur, miljø og klima. Mest indenfor kommunens geografiske område, men også på landsplan. Det drejer sig om aktuelle udfordringer og om planer for den nærmeste fremtid. Og vi lytter til dine forventninger - for natur, miljø og klima er vi fælles om.

10. juni 2020 19:00 - 21:00

Du får en introduktion i, hvordan vi arbejder for natur, miljø og klima. Mest indenfor kommunens geografiske område, men også på landsplan. Det drejer sig om aktuelle udfordringer og om planer for den nærmeste fremtid. Og vi lytter til dine forventninger.
Tag gerne din egen bærbare PC med. Så vil du gå hjem med 4 vigtige hjemmesider og ny viden.
Alle nyindmeldte vil få direkte invitation og har fortrinsret.
Andre medlemmer, som ønsker at deltage, kan tilmelde sig ved at skrive til frederikssund@dn.dk.
Maksimalt 10 deltagere for at sikre et fornuftigt udbytte. Nye medlemmer har fortrinsret.

Roskildevej 161, Frederikssund 3600

DN Frederikssund