15. marts 2020 10:00
Auderødvej 52. P-pladsen ved Ladegårdsøen. 1. vej øst for indkørslen til Dronningeholm slotsruin på Auderødvej , 3300 Frederiksværk.
AFLYST DN Furesø inviterer til en tur til Arresø for at se efter bæverspor ved bæverterritoriet ved Dronningeholm.
Niels Worm fra Naturstyrelsen vil fortælle om bæverne og vise spor i området. Der er ingen garanti for, at vi ser bævere, men til gengæld er der mange spor efter bæveraktiviteter.

15. marts 2020 10:00 - 12:00

Tilmelding til Hanne Christensen på mail: (hast.christensen@gmail.com) (evt. på tlf.nr. 2422 8038)
Transport sker i egne biler til P-Pladsen.
Ved tilmeldingen angives antal personer, der deltager samt navn på føreren af bilen samt dennes kontaktmuligheder.
Hvis der er mulighed for samkøring, vil dette blive noteret ved tilmeldingen. Tilmeldingen skal senest ske om mandagen før den weekenddag turen afholdes.
Der er muligvis en grænse for antallet af biler, så tilmelding i god tid tilrådes.
Vandtæt fodtøj og en kikkert er en god ide.

DN Furesø
  • Tilmelding

    Tilmelding til Hanne Christensen på mail: (hast.christensen@gmail.com) (evt. på tlf.nr. 2422 8038) Transport sker i egne biler til P-Pladsen. Ved tilmeldingen angives antal personer, der deltager samt navn på føreren af bilen samt dennes kontaktmuligheder. Hvis der er mulighed for samkøring, vil dette blive noteret ved tilmeldingen. Tilmeldingen skal senest ske om mandagen før den weekenddag turen afholdes. Der er muligvis en grænse for antallet af biler, så tilmelding i god tid tilrådes. Vandtæt fodtøj og en kikkert er en god ide.