23. maj 2020 05:00
2640 Hedehusene, Stærkendevej...
Nattergaletur ved Naturplanteskolen. Foto: KA Iversen
Nattergaletur på Naturplanteskolen, Stærkendevej 177, 2640 Hedehusene. Ornitolog Carsten Høyer vil gå i spidsen og fortælle om alle de fuglestemmer vi møder. Alle kan deltage, men det kræver tilmelding og forudbetaling. Det skal ske via www.naturplanteskolen.dk.

23. maj 2020 05:00 - 07:30

Så er der mulighed for at få en usædvanlig naturoplevelse, hvis man står tidligt op. Vi arrangerer – sammen med Naturplanteskolen – en nattergaletur.

Turen – der max. kan rumme 10 (!) deltagere – guides af fugleekspert Carsten Høyer, der vil kunne fortælle om alle de fuglestemmer, man stadig kan møde på vore breddegrader hvoraf flere er truet. Turen vil blive videooptaget så man efterfølgende vil kunne høre fugleekspertens guldkorn.

Naturplanteskolen, der ligger på Stærkendevej 177 ved Hedehusene har særligt fokus på spiselige flerårige planter og har registreret at netop den sprøjtefrie biodiversitet tiltrækker flere insekter og dermed fugle. Ejeren af Naturplanteskolen, Aiah Noack, vil efter turen fortælle uddybende om Naturplanteskolen

Tilmelding kræver tilmelding og forudbetaling (50 kr) til dækning af kaffe/te og friskbagte boller. Tilmelding skal ske via Naturplanteskolens hjemmeside

https://naturplanteskolen.dk/begivenhed/nattergaletur-2020/?instance_id=676

Stærkendevej 177, Hedehusene 2640

DN Høje-Taastrup