3. marts 2020 19:00
4100 Ringsted, Søgade 3
Ringsted Kulturhus Den store sal.
Foto: Rikke Milbak
Biolog Rikke Milbak fortæller entusiastisk og inspirerende om de vilde, naturrige haver og fællesarealer. Hvordan kommer du i gang med den vilde have, og hvordan får du naboerne med på idéen?

3. marts 2020 19:00 - 3. marts 2020 21:00

Biolog Rikke Milbak fortæller entusiastisk og inspirerende om de vilde, naturrige haver og fællesarealer. Hvordan kommer du i gang med den vilde have, og hvordan får du naboerne med på idéen? Hvordan bliver du vild med vilje, og hvor vildt skal det egentligt være? Rikke er rådgivende biolog, vildhave-entusiast og næstformand i foreningen Vild Med Vilje, se www.vildmedvilje.dk.

Rikke gennemgår de vigtigste grundelementer for vilde haver og fællesarealer. Ofte er det ganske simpelt at invitere naturen indenfor: grøftekantens brogede blomsterflor, fugle, sommerfugle, bier, pindsvin, tudser og mange, mange andre.
Aftenens ideer kan bruges i den private have, grundejerforeningens anlæg eller boligforeningens fællesareal. Arrangementet er åbent for alle – også ikke-medlemmer af Naturfredningsforeningen. Kom og deltag! Der bliver meget at tage med sig hjem!
Efter Rikkes oplæg vil der være rig lejlighed til at stille spørgsmål og til debat.
Der vil være kaffe og te mm.

Søgade 3, Ringsted 4100

Tilbage til søgningen
DN Ringsted
  • Tilmelding

    Tilmelding af hensyn til traktementet. Send en mail til ringsted@dn.dk eller skriv en besked til 24260153