20. juni 2020 10:00
6710 Esbjerg, Myrtuevej 39
Basen under Bioblitzen er Myrthuegård, som er et Natur- og Kulturformidlingscenter . Her er der gode forhold til at studere indsamlet materiale under stereolup eller mikroskop. Her er der også mulighed for gratis overnatning i hytter eller shelter (husk sovepose og lagen). Man er også velkommen til at overnatte fra fredag til lørdag. Gratis forplejning.
Vi vil på 24 timer se, hvor mange arter vi kan finde og registrere i området. Der er frit slag til at boltre sig i det store område. Selvom der allerede er registreret mange fine arter i området, er der stadig masser at udforske.

20. juni 2020 10:00 - 21. juni 2020 10:00

Marbæk er et stort og varieret naturområde nord for Esbjerg. Det grænser mod nord op til Varde Å og mod vest til Vadehavet og området indgår derfor i Nationalpark Vadehavet. Naturarealerne veksler mellem plantage, hede-, overdrev, moser, enge og søer. Ca. 900 ha er kommunalt ejet. Læs mere om Marbæk i folderen her – se folder: https://www.fredninger.dk/wp-content/uploads/2016/11/Marbaek_Plantage.pdf.
Vi vil på 24 timer se, hvor mange arter vi kan finde og registrere i området. Der er frit slag til at boltre sig i det store område. Selvom der allerede er registreret mange fine arter i området, er der stadig masser at udforske. Der er således kun begrænset kendskab til vandinsekter, natsommerfugle, bier, biller, tæger, laver, mosser og mange andre artsgrupper.
Om aftenen er der mulighed for at deltage i en fælles flagermustur med detektor og at komme ud at se/lytte til nogle de mange natravne, der findes i plantagen.

DN Esbjerg