22. marts 2020 08:00
3450 Lillerød, M D Madsensvej 2
Mødested: Ved Apoteket, Allerød Station. Herefter køre vi til Sverige.
Fra et tidligere tur, hvor alle skulle ud og se ørne.
Tag med på bustur til Skåne og oplev det herlige herregårdslandskab, den smukke natur og gode fugle- og andre naturoplevelser.

22. marts 2020 08:00 - 22. marts 2020 18:00

På turen koncentrerer vi os om det naturrige sø- og skovområde i og omkring ’Romeleåsen’, geologisk en ’horst’, der rejser sig imponerende over det lavtliggende, is-elv afstrømingsområde, der i dag rummer søerne Krankesjön, Vombsjön og Søvdesjön. På og omkring ’Romeleåsen’ ligger der mange herregårde med bevaringsværdige miljøer, hvoraf vi passerer flere af dem. Der bliver rig mulighed for at se fugle på denne tur.

Frokost, kaffe og kage indtages på Kulturen Östarps Gästgivaregård.

På turen vil der være kortere gåture til udsigtspunkter, hvorfor turen ikke er for gangbesværede, men kan klares af alle normalt gående.

Alle er velkomne (også ikke medlemmer af de to foreninger).
Pris for turen er: Dkk. 650,- for medlemmer af Foreningen Norden og Danmarks Naturfredningsforening. Pris for ikke-medlemmer er Dkk. 700,-

Prisen omfatter: Turistbus med toilet, guidning, en let frokost med kaffe og kage.

M D Madsensvej 2, Lillerød 3450

Tilbage til søgningen
DN Allerød
  • Tilmelding

    Tilmelding på mail til Foreningen Norden Lis Arendt: lisarendt0710@gmail.com. Vigtigt ved tilmelding: Oplys navn, E-mail, telefonnr. samt oplys om du er medlem af Norden eller DN. Betaling på kontonr.: 5358 0248983 Foreningen Norden Allerød. Du er først tilmeldt når du har betalt. Vedr. oplysninger om turen: kontakt Kurt Borella, kurtborella@outlook.dk. Tlf. 29242482. Husk: ID med foto. Tilmeldingsfrist: Søndag d. 8. marts