18. oktober 2019 15:00
P-pladsen på Rødhusvej ved Overklitten Sø
Kom med på tur i Tranum Klitplantage og lær om de spor, de vilde dyr efterlader sig, mens vi kigger efter spiselige svampe, vi kan tage med tilbage og tilberede sammen med bålmad, mens vi lytter efter krondyrenes brunstbrøl.

18. oktober 2019 15:00 - 18. oktober 2019 21:00

Har du lyst til at lære om dyrespor, samle spiselige svampe og være med til at lave lækker bålmad, mens vi lytter efter krondyrenes brunstbrøl? Så kom og vær med på tur for hele familien fredag d. 18. oktober. Vi mødes på p-pladsen ved Overklitten Sø og går en tur på cirka 7-8 kilometer i klitplantagen, hvor vi vil kigge efter de spor, de vilde dyr efterlader sig og lede efter spiselige svampe, som vi kan tage med os. Turen slutter på områdets shelterplads, hvor vi tænder bål og laver bålmad med de indsamlede spisesvampe. Imens - og under maden - lytter vi efter krondyrenes brunstbrøl, som selv om det er sidst på sæsonen stadig bør kunne høres gennem mørket. Vores arrangement slutter klokken 21, men der er to rummelige shelters på pladsen og rig mulighed for at opslå telt, så har man lyst til at prøve overnatning i det fri efter arrangementet, er dette muligt. Medbring kurv og kniv til svampene samt egne drikkevarer og husk varmt tøj. BEMÆRK tilmelding og maks 30 deltagere!

Tilbage til søgningen
DN Jammerbugt
  • Tilmelding

    Tilmelding til Louise Hansen på tlf. 41106666 eller e-mail: louiselindboeghansen@gmail.com fra d. 15. september til 1. oktober af hensyn til mad. Maks 30 deltagere - tilmelding vil ske efter princippet først til mølle.