5. marts 2020 19:00
7900 Nykøbing Mors, Holgersga...
Mødested: Støberisalen på biblioteket. Arrangementet er gratis
Foto: Niels Christian Laursen
Adskillige forskere verden over advarer mod alvorlige sundhedsskadelige konsekvenser af 5G teknologien. Telebranchen siger, at alt er OK. Hvad skal vi tro? Er der grund til at være bekymret for vores børn, for naturen, for os selv…?

5. marts 2020 19:00 - 21:00

I 2020 udrulles den nye 5G teknologi i DK – en teknologi der faktisk aldrig er blevet sundhedsgodkendt. Den nystiftede lokalforening EHS foreningen Mors invitere sammen med Naturfredningsforeningen Mors ind til foredrag d. 5. marts kl. 19.00 i Støberisalen på Biblioteket i Nykøbing Mors.

Flemming Blicher, Telekomingeniør & MBA, giver sit bud på, hvorvidt elektromagnetisk stråling fra trådløs teknologi – og herunder ikke mindst det kommende 5G netværk, påvirker menneskers helbred og naturen?
Flemming Blicher er uddannet svagstrømsingeniør og MBA. Han har en fortid i telekom- og konsulentbranchen, og er de seneste måneder gået ind i debatten for at kaste lys på de risici, vi med den nye teknologi leger med.

Senest kunne man i sidste uge læse i Financial Times, at Schweitz har sat udrulningen af 5G på standby, da de sundhedsmæssige risici ikke er afdækket.

Holgersgade 7, Nykøbing Mors 7900

DN Morsø
  • Tilmelding ikke nødvendig