4. november 2020 19:00
4180 Sorø, Frederiksvej 27
Sorø Kultur- og Fritidshus (Værkerne), Frederiksvej 27, 4180 Sorø - Salen
Portrætfoto af aftenens foredragsholder, Line Marschner. Fotograf Naja Algreen Suhr Foto: Naja Algreen Suhr
Foredrag og Årsmøde i DN Sorø d. 4 november 2020 kl. 19.00.
Aftenens møde starter med et foredrag af kunsthistoriker mag.art. Line Marschner om "Hvordan naturens rum kan påvirke os". Derefter en kort pause, hvor DN serverer lidt frugt og en forfriskning, hvorefter selve Årsmødet kl. 20:30.

4. november 2020 19:00 - 22:00

Aftenens møde starter med et foredrag af kunsthistoriker mag.art. Line Marschner om "Hvordan naturens rum kan påvirke os". Derefter en kort pause, hvor DN serverer lidt frugt og en forfriskning, hvorefter selve Årsmødet med dagsorden iflg. vedtægterne afholdes kl. 20:30. Det indebærer forelæggelse og debat om den skriftlige beretning, som formanden Niels Hilker på selve mødet vil udbygge og supplere med en mundtlig beretning.

DN Sorø håber at se mange denne aften, som er en god anledning til at møde andre af Sorø Kommunes naturinteresserede. På Årsmødet skal der også vælges medlemmer til bestyrelsen og suppleanter, ligesom det vil være muligt at tilslutte sig en af DN Sorøs mange arbejdsgrupper.

Alle er velkommen til Årsmødet, der holdes i Salen på Sorø Kultur- og Fritidscenter, men man skal være medlem for at have stemmeret.

Frederiksvej 27, Sorø 4180

DN Sorø
  • Tilmelding ikke nødvendig