27. oktober 2020 19:00
Heerup Museet på Rødovregård, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre, (bus 9A)
Heerup Museum omvisning
Vi får en omvisning i Heerup Museet og ser den aktuelle udstilling suppleret med en dialog om museet. Efter en forfriskning årsmøde med dagsorden efter DN’s love, beretning og valg af medlemmer til bestyrelsen. DN er DIN forening, så mød op.

27. oktober 2020 19:00 - 22:00

Som optakt til DN Rødovres årsmøde kommer vi på en omvisning i Heerup Museet på Rødovregård med museumslederen. Vi ser den aktuelle udstilling suppleret med en dialog om museet og om Henry Heerup.
Efteråret på Heerup Museum byder på et udstillingssamarbejde med Vendsyssel Kunstmuseum, hvor kunstnerne Heerup, Hildebrandt og Behncke sammenstilles ud fra deres arbejde med skulpturer, genbrug og symboler.
Da Rødovre Kommune i 1995 sagde ja tak til en større donation af Heerup værker og personlige genstande fra kunstnerens enke Marion Heerup, stod det klart, at det ikke var muligt at oprette et museum i det, der engang var Heerups arbejdsplads og have. Istedet søgte man et sted i Rødovre med samme folkelige forankring og fandt det i medborgerhuset Rødovregaard.
Efter en forfriskning afholder vi årsmøde med dagsorden efter foreningens love, herunder med beretning om DN Rødovres aktiviteter og valg af medlemmer til lokalbestyrelsen. DN er DIN forening, så mød op og giv DIN mening tilkende.

DN Rødovre
  • Tilmelding

    Tilmelding er ikke nødvendig