9. november 2020 19:30
4100 Ringsted, Søgade 3
Kulturhusets store sal Søgade 3 Ringsted
null Foto: Tom Christiani
FOREDRAG AF JON FEILBERG UDSÆTTES. (Corona forsigtighed)
"Vi skal til kommunens natur-hotspots, altså de kendte - og især ukendte naturområder i vores kommune. Vi ser på eksempler på planter og dyr/fugle."
ÅRSMØDE EFTER VEDTÆGTERNE GENNEMFØRES

9. november 2020 19:30 - 21:15

FOREDRAG AF JON FEILBERG UDSÆTTES.
Vi skal på en tur rundt i Ringsted - til kommunens natur-hotspots, altså de kendte - og især ukendte naturområder i vores kommune. Vi ser på nogle eksempler på planter og dyr/fugle derfra og filosoferer lidt over, hvad der kan gøres, for at de bliver endnu bedre - også med henblik på Pilotnaturpark Ringsted.
Det bliver spændende at høre om nye steder, planter og dyr i Ringsted Kommune.
FOREDRAGET GENNEMFØRES NÅR DET ER MULIGT IGEN.

ÅRSMØDE EFTER VEDTÆGTERNE GENNEMFØRES

OBS - OBS - OBS
Hvis man er har symptomer på eller er syg skal man blive hjemme.

Af hensyn til Corona situationen er der opstillet borde og stole så man kan sidde med passende afstand. Deltager fra samme husstand kan selvfølgelig sidde sammen. Tilmelding sikrer at der kan laves en evt. smitteopsporing.

Søgade 3, Ringsted 4100

DN Ringsted
  • Tilmelding

    Pga. corona restriktionerne er antallet af deltagere begrænset , hvorfor det kun er medlemmer af DN med bopæl i Ringsted Kommune, som kan deltage og kun ved FORUDGÅENDE TILMELDING til: ringsted@dn.dk. Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet og du får besked, hvis du kommer på venteliste. Angiv meget gerne dit medlemsnummer til DN i tilmeldingen. Nummeret står på bagsiden af Natur & Miljø, umiddelbart over navnet.