28. oktober 2020 17:00
9000 Aalborg, Strandvejen 12-14
Årsmødet er udsat til april grundet coronaregler. Spørg Folkeuniversitetet om Jacob Skriver, Aage W. Jensens Naturfond kan afholde foredraget om Rewilding, der bl.a. sigter mod genudsættelse af store pattedyr, så som vildsvin, vildhest, elg og europæisk bison (visent)

28. oktober 2020 17:00 - 21:00

Rewilding
foredrag v/ Jacob Skriver
28. oktober 19 - 21
Folkeuniversitetet, Badehusvej xx, 9000 Aalborg

"Af hensyn til afstandskrav og lokalestørrelse til foredraget om rewilding med Jacob Skriver på Folkeuniversitetet, Aalborg den 28. ds. skal vi hermed opfordre til at tilmelde sig forinden til Folkeuniversitetet enten pr. telefon 98167500 eller info@fuaalborg, gerne snart. Oplys samtidig om medlemskab af DOF og/eller DN, da arrangementet er gratis for foreningernes medlemmer. Hold jer løbende orienteret.
Rewilding sigter mod bevarelse og genopretning af store områder med vild natur gennem genudsættelse af store pattedyr, så som vildsvin, vildhest, elg og europæisk bison (visent) i dansk natur. Aage V. Jensen Naturfond, arbejder aktivt med at genindføre disse dyr i f.eks. Lille Vildmose. Driftsleder Jacob Skriver har ansvar for og besidder stor erfaring og ekspertise i realiseringen af projekterne. Snart udsættes visenter i området.

DN Aalborg
  • Tilmelding ikke nødvendig