3. oktober 2020 13:00
4300 Holbæk, Bispehøjen 2
Foreningshuset "Bispehøjen" ligger umiddelbart øst for skolens store P-plads. Her mødes vi kl 13 til Fælledturen eller kl. 15. til foredraget.
Vi starter dagen med en tur på Fælleden, hvor vi hører seneste nyt om planerne for den videre pleje. Derefter fortæller Kjeld Hansen om “Det store svigt. Om 100 års naturfredning i Danmark og en krølle omkring Tempelkrog Nord”. Vi slutter af med årsmødet. Kaffe og kage serveres undervejs.

3. oktober 2020 13:00 - 17:30

Corona-opblomstringen gør, at vi højst må være 50 personer. For at styrke evt. opsporing bedes alle skrive sig på deltagerlisten ved døren med navn og telf.nr. Af samme grund annoncerer vi ikke offentligt.

Holbæk fælled blev fredet i 2014. Det 156 ha store naturområde er efterhånden helt indesluttet af beboelsesområder. Hvad er de videre planer for området og hvornår sættes de i værk. Vi tager snakken om Fælleden på en rask gå-tur i området.

Herefter vender vi tilbage til Foreningshuset "Bispehøjen", hvor Kjeld Hansen vil fortælle om "Det store svigt" og lidt om Tempelkrog Nord.
Det formelle årsmøde for medlemmer afholdes derefter med dagsorden efter vedtægterne, bl.a. med formandens beretning og valg til bestyrelsen.

Bestyrelsen vil undervejs sørge for kaffe og kage.

Tidsplanen er foreløbig:
Kl. 13. Start fra Foreningshuset, gåtur på Fælleden.
Kl. 15. Foredrag ved Kjeld Hansen
Kl. 16.30. Årsmøde
Vi forventer at slutte ca. kl. 17.30

DN Holbæk
  • Tilmelding ikke nødvendig