30. september 2020 19:00
3600 Frederikssund, Roskildev...
Foreningscentret Pedersholm, Roskildevej 161 – opgang E, 1. sal – lokale 1.05 – 3600 Frederikssund
Du får en introduktion i, hvordan vi arbejder for natur, miljø og klima. Mest indenfor kommunens geografiske område, men også på landsplan. Det drejer sig om aktuelle udfordringer og om planer for den nærmeste fremtid. Så får du mere ud af dit medlemskab. Vi giver dig også nogle gode www-adresser.

30. september 2020 19:00 - 21:00

Du får en introduktion i, hvordan vi arbejder for natur, miljø og klima. Mest indenfor kommunens geografiske område, men også på landsplan. Det drejer sig om aktuelle udfordringer og om planer for den nærmeste fremtid. Så får du mere ud af dit medlemskab. Vi vil også give dig nogle gode www-adresser. Så du er velkommen til at tage din egen PC med til mødet.
Vi har stor tilslutning til DN.
Derfor er dette velkomstmøde specielt til de nyeste medlemmer, der bor øst for Roskilde Fjord, medens der er en anden invitation til de nyeste medlemmer med bopæl i Hornsherred.
Passer velkomstmødet den 14. september 2020 i Skibby dig dog bedre, tilmelder du dig bare dette velkomstmøde.

Roskildevej 161, Frederikssund 3600

DN Frederikssund
  • Tilmelding

    Tilmeld dig på frederikssund@dn.dk. Du får bekræftelse på din tilmelding efter "først-til-mølle". For at opnå bedst udbytte for alle, satser vi på højst 10 deltagere.