31. marts 2019 10:00
Borde/bænkesættet på pladsen ved Sorø Sø/Indkørslen til Banevej
Igen i 2019 samler Sorø ind på affaldsindsamlingsdagen, i det lønlige håb, at der også i år vil være mindre at samle ind af affald end året før.

31. marts 2019 10:00 - 13:00

DN Sorø etablerer en indsamlingscentral ved bord/bænke sættet ved Sorø Sø/Banevej, hvor alle har mulighed for at deltage i affaldsindsamlingen og få udleveret veste, arbejdshandsker, indsamlingssække og en indsamlingsrute samt efterfølgende få en lille forfriskning.

DN Sorø
  • Tilmelding

    På hjemmesiden Affaldsindsamlingen.dk (https://www.affaldsindsamlingen.dk/) kan man som lokalråd, forening eller familie oprette sin egen affaldsindsamling og få tilsendt materiale til indsamling, ligesom man kan finde en hel masse information om affaldsindsamlingen. Man kan også møde op ved borde/bænkesættet ved Sorø Sø, her kan man få udleveret veste, indsamlingshandsker og indsamlingsposer og i øvrigt få en snak med de andre aktive indsamlere og en lille forfriskning. Hvis I er flere som ønsker at samle ind, så kontakt gerne DN Sorøs tovholder, Linda Nielsen via mail: linn@soroe.dk eller DN Sorø direkte på soroe@dn.dk