11. november 2020 19:00
7400 Herning, Nørregade 7
Hør Line Thastum, Herning kommunes Grønne Guide og miljøkoordinator, fortælle om klimamad og madspild. Få viden og inspiration til fremtidens kulinariske klimamad.

11. november 2020 19:00 - 22:00

31% af den globale co2-udledning kommer fra landbrugsdrift og 70% af det voksende landbrugsareal bruges til dyrefoder.
Kød er langt mere klimabelastende end grøntsager og hele 20% af den globale kødproduktion ender som madspild. Vi kan være med til at gøre en forskel gennem vores daglige valg.
COVID-19. DN Herning følger løbende situationen, og udsætter årsmødet hvis det bliver nødvendigt.
FOR DN MEDLEMMER
Alle DN medlemmer er velkomne til årsmødet, tilmelding dog nødvendig pga. Covid -19 og deraf begrænset deltagerantal. (pt. 50 personer)
FOR IKKE MEDLEMMER
Bliver der pladser til overs, kan du også deltage. Tilmeld dig Senest den 9/11 så kommer du på "venteliste" tilmelding på herning@dn.dk eller tlf.. 25432140 skriv om du er medlem eller ikke medlem.

DN Herning