13. september 2020 19:00
7080 Børkop, Brejning Strand 104
Vi mødes ved bålhytten på naturlegepladsen på Brejning havn. Husk liggeunderlag og evt. tæppe samt praktisk tøj og fodtøj.

13. september 2020 19:00 - 20:30

Skoven er gratis og frit tilgængelig medcicin. Det at opholde sig i skoven har ifølge forskningen indvirkning på bl.a humør, tankemylder, stressniveau og blodtryk. Naturen som terapeutisk virkemiddel har været benyttet i udlandet i mange år, og i Danmark vinder det også frem i disse år.

Jeg vil gerne invitere dig med på en rolig aftentur i skoven med fokus på fordybelse og sansning. Mørket faldet på, dagen afrundes for os, skovens dyr vågner og pusler. Jeg vil guide dig på en kortere gåtur i roligt tempo og med øvelser undervejs, der har til formål at styrke det, som skoven kan give dig. Det er øvelser, som du selv kan bruge efterfølgende. De virker stressreducerende og kan øge din evne til at mærke dig selv og rumme det, der sker både inden i dig og omkring dig. Derudover boostes din nattesøvn!

Jeg hedder Sheila Naja Kragelund og er uddannet psykolog og mindfulnessinstruktør. Jeg har igennem en årrække arbejdet med naturen som et vigtigt element i behandlingen af stressramte.

Sheila Naja Kragelund
Naturlig Væren