13. september 2020 10:00
6040 Egtved, Kærvej 5
Vi mødes på i gårdspladsen på Kærvej 5 i Ågård. Du kan parkere oppe ved Bramdrupvej og gå ned ad Kærvej til nr.5. Husk underlag og praktisk tøj og fodtøj samt et krus til te.

13. september 2020 10:00 - 12:00

Skoven er gratis og frit tilgængelig medcicin. Det at opholde sig i skoven har ifølge forskningen indvirkning på bl.a humør, tankemylder, stressniveau og blodtryk. Naturen som terapeutisk virkemiddel har været benyttet i udlandet i mange år, og i Danmark vinder det også frem i disse år.

Jeg inviterer dig på 2 timer i skoven med fokus på fordybelse og sansning. Jeg vil guide dig på en kortere gåtur i roligt tempo og med øvelser undervejs, der har til formål at styrke det, som skoven kan give dig. Det er øvelser, som du selv kan bruge efterfølgende. De virker stressreducerende og kan øge din evne til at mærke dig selv og rumme det, der sker både inden i dig og omkring dig. Stedet er privat og helt uforstyrret og indeholder en smuk skovhave, hvor vi plukker friske urter til en kop sanselig te som afrunding.

Arrangører Sheila Naja Kragelund fra www.naturligværen.dk og Ulla Nørgaard Karmann som ejer skov- og terapihaven ullasskovhave.dk

Kærvej 5, Egtved 6040

Sheila Naja Kragelund
Naturlig Væren