24. marts 2021 19:00
7500 Holstebro, Kirkestræde 11
Holstebro Bibliotekssal ved Rådhuset.
I samarbejde med Holstebro Folkeuniversitet inviterer vi alle interesserede i at komme og blive klogere på vore fredede orkideer. Hvordan klare de sig i den danske natur og er de beskyttet nok? Den spændende foredragsholder Peter Wind vil gøre os klogere. Foredraget er gratis for DN medlemmer.

24. marts 2021 19:00 - 21:00

I 1987 blev et landsdækkende program til overvågning af Danmark vilde orkidéer lanceret. Omdrejningspunktet i programmet er årlige optællinger af blomstrende og gerne vegetative planter udvalgte bestande af orkidéer primært udført af frivillige. De indsamlede data fra de første 30 år om næsten alle danske orkidéer er nu blevet analyseret. I foredraget vil programmets baggrund og historie blive gennemgået, ligesom analysen af 30 års optællinger vil blive præsenteret. Der afsluttes med en aktuel status for forekomst i Danmark.
Foredragsholder:
Peter Wind
Pris: Gratis for storkunder, medlemmer af DN og studerende. Øvrige deltagere kr. 50,-.
Af hensyn til eventuel smitteopsporing skal man ved deltagelse i arrangementet oplyse navn og e-mailadresse eller telefonnummer. Tilmelding ikke nødvendig, men max. deltagerantal 90 personer.

Kirkestræde 11, Holstebro 7500

DN Holstebro
  • Tilmelding ikke nødvendig