18. april 2021 10:00
2620 Albertslund, Herstedhøje Allé 1
Vi står med affaldssække m.v. foran Naturcenter Herstedhøje, som ligger lig nedenfor den anseelige kunstige bakke Herstedhøje lige nord for Herstedøster Landsby.
Fra en tidligere affaldsdag, hvor vi samlede affald i Vestskoven. Foran Naturcenter Herstedhøje. Foto: Poul Evald Hansen
Vi gennemfører DNs traditionelle affaldsdag. Vi har base ved Naturcenter Herstedhøje, hvor du kan få udleveret affaldssække m.v. og kan aftale rute. . Der bliver også indsamlingsted ved Bakkehuset i Kongsholmparken i Albertslund Syd.
Vi takker for støtte fra VELUX-fonden.

18. april 2021 10:00 - 15:00

Vestskoven er Danmarks største bynære skovrejsningsprojekt og strækker sig henved 8 km. fra Motorring III i øst til Porsemosen og Vridsløsemagle Landsby i Vest. Den nord-sydlige bredde er op til 3,5 km.

Vi gør en indsats for at fjerne affald fra den smukke skov og samarbejder med Skovhjælperne, der bistår os med at få kørt affaldet til sortering.

Der kan parkeres ved de 2 runde P-pladser ved Naturcentret. Der er ca. 5 km. fra Albertslund St. og Bus 149 fra Albertslund St. kommer tættest på (knap 1 km.).

Vi overholder selvfølgelig coronareglerne og tager de sædvanlige forbehold.

DN Albertslund
  • Tilmelding ikke nødvendig