18. april 2021 11:00
8500 Grenå, Mogensgade 2
Mødested: Ved "Skålen" foran kommunen - Mogensgade 2, 8500 Grenaa.
Åbning af Affaldsindsamlingen 2016 Foto: Ditte Valente
I samarbejde med Ren Grenaa, Kattegatcentret og McDonald’s går vi sammen og rydder op i Grenaa! I år er der især fokus på plastikaffald.

18. april 2021 11:00 - 14:00

Hvert år tager over 100.000 danskere ud i naturen, når Danmarks Naturfredningsforening inviterer med på affaldsindsamling – vi håber I har lyst til at deltage i årets indsamling den 17. – 18. april.

I år tæller vi take away!
I år har vi et særligt fokus på take away-emballage, når vi samler ind. Engangsbestik, plasttallerkener, papkopper og burgerbakker er blandt den engangsemballage, som ofte havner i naturen. Alle indsamlere opfodres til at optælle engangsemballage og derved hjælpe os med at sætte fokus på netop denne type affald i naturen.

Fælles for meget engangsemballage fra take away er, at det ikke har nogen værdi. Og for at undgå, at det bliver til affald og ender i naturen, skal det have en værdi. En oplagt løsning er pant. Vi ved fra tidligere affaldsindsamlinger, at der ligger langt færre flasker og dåser med pant i naturen, fordi danskerne er motiveret til at aflevere dem tilbage.

Vi håber I vil støtte op om det vigtige initiativ!

Mogensgade 2, Grenå 8500

DN Norddjurs
  • Tilmelding

    Send en mail til biokim@outlook.dk med navn og tlf. på dem der tilmeldes.