18. april 2021 10:00
Vi mødes enten ved: Ejbybunkeren på Vestvolden, ved biblioteket ”Trekanten” eller ved cafebiblioteket ”Tremilen”
Kom til den landsdækkende affaldsindsamling. Vi samler affald på Vestvolden, i Islev og i kærene. Vi mødes ved Ejbybunkeren på Vestvolden, biblioteket ”Trekanten” eller ”Tremilen”, hvor der udleveres affaldssække. Mød blot op, tilmelding er ikke nødvendig. Sække kan hentes før 18.4 på Rudebækvej 18.

18. april 2021 10:00 - 12:00

Vil du være med til at gøre en forskel for Danmarks Natur og Miljø, så deltag i den store landsdækkende indsamling af affald.

Indsamlingen foregår i et samarbejde med Agenda 21 Gruppen, Rødovre Kommunes Tekniske Forvaltning, Oplevelsescenter Vestvolden og filialbibliotekerne i Rødovre. Og vi samler affald flere forskellige steder i kommunen.

Vi mødes bl.a. ved:
Ejbybunkeren på Vestvolden,
ved biblioteket ”Trekanten” eller
ved cafebiblioteket ”Tremilen”.

Her får deltagerne udleveret sække til affaldet. Hent evt. selv nogle affaldssække før den 18. april på filialbibliotekerne eller hos Steen Christiansen, Rudebækvej 18, så kan du også samle affald i dagene op til den 18. april eller på vej til et af indsamlingsstederne.

Rødovre Kommunes sørger for afhentning og transport af affaldet til Vestforbrænding fra de 3 indsamlingssteder.

Der bydes på en forfriskning til deltagerne efter indsamlingen. Tilmelding er ikke nødvendig – mød bare op. Børn er også meget v

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig