18. april 2021 10:00
2620 Albertslund, Herstedhøje...
Vi har base ved Naturcenter Herstedhøje, hvor vi kan aftale nærmere, og hvor du kan aflevere det indsamlede affald. Billister kan parkere på Naturcentrets 2 runde parkeringspladser lige ved centret. Af offentige transportmidler kommer bus 149 fra Albertslund Station tættest på: knap en km.
Fra en tidligere affaldsindsamling. Skovhjælperne bistår os med at få kørt affaldet væk til videre sortering og bearbejdning. Foto: Poul Evald Hansen
Vi samler affald ind i Albertslund med base ved Naturcenter Herstedhøje. Her kan man aftale rute og få udleveret sække m.v. - Kombiner indsamlingen med en hyggelig tur i naturen. I år har vi fået støtte fra Velux-fonden til arrangementet. Måske opretter i også et indsamlingsted i Kongsholmparken.

18. april 2021 10:00 - 15:00

Vi tager en tørn med at indsamle affald i naturen i Albertslund, hvor det på ingen måde bør befinde sig. Vær med til både at yde en aktiv indsats og være et godt eksempel for andre. - Kom til Naturcenter Herstedhøje og få udleveret affaldssæk m.v. og aftal en rute. Man kan selvfølgelig også bare selv gå i gang og så komme til stedet.
Vi deltager mange: børn, unge, voksne, erhvervsaktive, pensionister. Hvis du har lyst, kan du også få en sludder med os om naturen og miljøet i Albertslund, i Vestskoven og andre steder i kommunen.

Herstedhøje Allé 1, Albertslund 2620

DN Albertslund
  • Tilmelding ikke nødvendig