29. maj 2021 10:00
Den 29. maj kl. 10 mødes vi ved BATTERITOGSMAGASINET på voldgaden ved Rødovre Parkvejs forlængelse. Den 30. maj kl. 10 mødes vi ved EJBYBUNKEREN, Jyllingevej 303, 2610 Rødovre. (Tilkørsel i bil fra Jyllingevej og parkering ved ”Oplevelsescenter Ejbybunkeren”).
Lundgylden på Vestvolden Foto: Jann Larsen
Giv naturen på Vestvolden en hjælpende hånd ved at bekæmpe invasive planter lundgylden og japanpileurt. Arrangeret af Naturfredningsforeningen og Rødovre Kommune. Alle er velkomne og deltagelse er gratis. Få frisk luft, motion, forplejning og et par hyggelige formiddage med andre, der elsker nature

29. maj 2021 10:00 - 30. maj 2021 10:00

Vær med til at give naturen på Vestvolden en hjælpende hånd ved at bekæmpe invasive planter på volden. Det drejer sig bl.a. om lundgylden og japansk pileurt.
Hans Wernberg fra Care4nature vil lørdag fortælle om de mange danske invasive plantearter og om bekæmpelsesmetoder.
Og om søndagen vil Jann Larsen fra Naturfredningsforeningen i Rødovre fortælle om, hvorfor nogen planter kaldes invasive, hvordan de spreder sig og hvordan de kan udkonkurrere andre planter bl.a. på Vestvolden. Vi taler om, hvorfor disse planter bør bekæmpes - og vi bekæmper i fællesskab lundgylden særligt omkring Ejbybunkeren.
Deltag i dette arrangement, som er arrangeret af Naturfredningsforeningen i Rødovre i samarbejde med Rødovre Kommune. Alle er velkomne, og det er gratis at deltage. Kom og få frisk luft, lidt motion og et par hyggelige formiddage sammen med andre, der elsker naturen.
Medbring gerne en spade og handsker. Der bydes på drikke og noget at spise.

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig