6. juni 2021 09:30
Rådhuspladsen i Rødovre foran Viften, Rødovre Parkvej 150, Rødovre. (bus 6A, 9A, 13 og 200S)
Rødovregård Foto: Jann Larsen
Kom med din cykel kl. 9.30 på Rådhuspladsen i Rødovre til kaffe og morgenbrød. Derefter indskrivning til den 15 km lange tur rundt i Rødovre med mulighed for at gøre stop ved en række seværdigheder, som har åbent i dagens anledning. Få frisk luft og god motion i godt selskab.

6. juni 2021 09:30 - 14:00

Man mødes medbringende sin cykel kl. 9.30 på rådhuspladsen i Rødovre foran Viften til kaffe og morgenbrød samt tilmelding til turen og udlevering af rutekort.

Kl. 10 går startskuddet til den ca. 15 km lange tur rundt i Rødovre, hvor borgmester Britt Jensen fører an. På ruten er der mulighed for at gøre stop ved en række seværdigheder, som har åbent i dagens anledning. Der er stop ved Milestedet/cafébiblioteket, Vestbadet, Byggelegepladsen, Ejby Bunkeren, Rødovre Frivilligcenter og Heerup Museum. Alle steder er der arrangeret besøg. Ruten er afmærket, og alle får udleveret kort.

Turen slutter på Rødovregård, hvor der serveres pølser og øl/vand og trækkes lod om præmier. Der er endvidere mulighed for gratis at besøge Heerup Museet for deltagerne på cykelturen.

Web-link: www.rk.dk

DN Rødovre
  • Tilmelding

    På dagen på Rådhuspladsen i Rødovre