26. september 2021 11:00
Vestvolden ved Artillerimagasinet, Parkering nærmest Vestvolden er for enden af Rødovre Parkvej. (bus 6A til Rødovrre Hallen). Derfra er der 8 minutters gang til voldgaden og 400 m mod syd.
Artillerimagasinet på Vestvolden Foto: Jann Larsen
Befæstningens Dag fejres - hvis ej corona - på Vestvolden med mange aktiviteter som fåreklipning, bueskydning, historiske våben, støbning af tinsoldater, affyring af kanoner, lege for børn m.m. Udstillinger og film i Artillerimagasinet og rundvisninger i kaponiererne. Alle aktiviteter er gratis.

26. september 2021 11:00 - 16:00

Befæstningens Dag fejres igen i år (hvis coronaen tillader det) sidste søndag i september på hele Vestvolden, - men bedst og størst i Rødovre.

Her er der bl.a. fårene, bueskydning, udstilling af historiske våben, støbning af tinsoldater, affyring af kanoner, lege for børn, militært musikkorps mmm.

Der er udstillinger og film om voldens historie i Artillerimagasinet og rund-visninger med guider på volden og i de historiske bygninger. Bl.a. er det muligt at komme ind i kaponiererne og magasinerne på volden. Cafeen i Artillerimagasinet er åben for salg af bl.a. kaffe og kage.

Alle udstillinger, rundvisninger og de andre oplevelser er ganske gratis.

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig