25. april 2021 10:00
Mødested: Ved parkeringspladsen i Fensmark Skov ved vejen Fensmark Skov. Parkeringspladsen er meget lille, men der kan også parkeres på landevejen lige ved P-pladsen. Max 25 personer
Glade naturplejere fra 2018 Foto: Rune Larsen
Næstved DN vil i samarbejde med Naturstyrelsen foretage en frivillig naturpleje af et område i Holmegårds mose, ligesom vi har gjort det siden 2007.

25. april 2021 10:00 - 14:00

HAR DU LYST TIL AT YDE EN FRIVILLIG INDSATS FOR AT GENSKABE NATURVÆRDIERNE I MOSEN VED AT FÆLDE TRÆER – SÅ HAR DU CHANCEN HER! Ved at fælde træerne forøges chancerne for at den naturlige vegetation kan genskabes efter mange års misligholdelse og dræning. Den nye fredning af mosen har åbnet muligheder for bedre naturpleje og vandstandshævning. Træfældning kombineret med vandstandshævelser kan skabe nye muligheder for, at den helt særegne og spændende højmosenatur kan genskabes. Et birketræ drikker ca. 400 liter vand i døgnet, så derfor gør det en stor forskel for mosen, hvis træerne fjernes. Man får god motion og frisk luft, men vi holder også nogle hyggepauser, hvor vi slapper af, snakker om natur, og hvad der ellers er lyst til.
Læs mere her: https://holmegaard-mose.dk/frivillig.html

DN Næstved