18. april 2021 10:00
6710 Esbjerg, Sjelborggårdsvej 3
Kør ad Sjelborggårdsvej ind til du når selve plantagen, hvor der går en grusvej til venstre ned til stranden (Hermod, Roklubben m.fl. har hytter her)
En finurlig tilblivelse af nyt land i Vadehavet Foto: Leif Wagner Jørgensen
I disse Corona tider er naturen og gerne den vilde del, rigtig kommet til ære og værdighed. DN Esbjerg plejer at samle affald i bolig- og parkområder, men i år vil vi også ud og motionere, få frisk luft langt fra stenbroens pandemi. Kort sagt vi skal hygge os i Marbæk Plantage med at samle affald.

18. april 2021 10:00 - 13:00

Affaldsindsamlingen starter som altid med at vi inviterer på morgenkaffe med brød, medens vi fortæller lidt om hvordan I kan bidrage til at få et par fornøjelige timer med affaldsindsamling. Vi har planlagt rigtig mange forskellige ruter rundt omkring ved strand, i skov og over hede, hvor ideen så er at den enkelte/familie/venner går den rute som lyder mest spændende.
Vi fortæller nok også lidt om hvad DN beskæftiger sig med vedr. beskyttelse af natur og miljø, forbedring af biodiversitet og planlægning af vilde naturprojekter, samarbejde med lokale borgergrupper om "Vild med vilje" projekter. Vi arbejder også med klima og CO2 projekter.
Vi fortæller nok også noget om hvor mange frivillige vi er og gerne være flere "grønne" sjæle. Den vilde natur og vores klima er simpelt hen så trængt, at vi aldrig kan blive mange nok til at få "det tabte land tilbage".
Nå men inden alle disse fortællinger er slut så er I sikkert for længst taget af sted på eventyr med jeres indsamlingssæk på ryggen

Sjelborggårdsvej 3, Esbjerg 6710

DN Esbjerg
  • Tilmelding

    Tilmelding er kun nødvendig i det omfang du vil være 100 % sikker på at der er lidt kaffe og brød til dig også.