10. juni 2021 19:00
Mødet er virtuelt med platformen ZOOM. Send en mail med dit navn og adresse til "tilmeldingdnfredensborg@gmail.com" så modtager du en mail med oplysning om login.
Elsker du nødder, bær og spiselige blomster? Vil du gerne dele klimaklogt haveliv og bæredygtig grøn mad med dine medmennesker? Kom til Zoom-mødet Klimakloge Haver den 10.juni, hvor du kan se Klimahave3000 i Helsingør, snakke med folkene bag den og diskutere med andre klima- og naturvenner

10. juni 2021 19:00 - 20:30

Det er Danmarks Naturfredningsforenings fire afdelinger i Helsingør, Gribskov, Fredensborg og Hillerød, der inviterer, i samarbejde med Klimahave3000.

Tænker du: Hvad betyder Klimahave? Eller går du og tænker på at anlægge en skovhave - med din skole, din arbejdsplads eller din familie? Du er måske en erfaren Permakultur-jordbruger der lever godt af flerårige afgrøder? - Det er alle jer, der kan mødes 10.juni og diskutere med hinanden og med Jørn, Marie og Kurt fra Klimahave3000.

Vi vil tale om:
Hvordan startede klimahaven? Hvad er perspektiverne - for reduktion af CO2-udslip, for rigdom af arter, for socialt sammenhold? Og hvilke andre klimahaveplaner, drømme og projekter er spiret frem i Nordsjælland?

DN Fredensborg