18. august 2021 19:00
4180 Sorø, Frederiksvej 27
Vi mødes i Salen på Værkerne i Sorø, Frederiksvej 27, 4180 Sorø
Karoline Nolsø Aaen fra Permakulturhaven Myrrhis viser, hvordan man kan sikre et nyplantet træs rødder mod mosegrise. Foto: Privat foto
Arbejdsgruppen Grøn omstilling, DN Sorø, inviterer til en spændende aften om klimavenlig dyrkning af haveafgrøder.

18. august 2021 19:00 - 21:30

Arbejdsgruppen Grøn omstilling, DN Sorø, inviterer til en spændende aften om klimavenlig dyrkning af haveafgrøder. Aftenens gæst er Karoline Nolsø Aaen fra Permakulturhaven Myrrhis.
Karoline vil denne aften fortælle om de grundlæggende permakulturprincipper og dyrkning af flerårige såvel som etårige grøntsager.
Permakulturens ideologi bygger på 3 grundlæggende principper 1) omsorg for Jorden 2) omsorg for dyr og mennesker og 3) en fair fordeling af ressourcerne. Permakulturen er udviklet som svar på de økonomiske, sociale, energi-, klima- og miljøkriser, mennesker har været og stadigvæk befinder sig i.
Som en del af aftenens program bliver der mulighed for at tilhørerne kan tale sammen om aftens emne og hjælpe hinanden med ideer til, hvordan elementer fra permakulturdyrkningen kan tages med hjem og implementeres i egne haver.
Det er gratis at deltage og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Inviter derfor en god ven med til en spændende og inspirerende aften.

DN Sorø
  • Tilmelding ikke nødvendig