28. september 2021 10:00
Under statuen ”lurblæserne” ud for Københavns Rådhus og Vartov i Vester Voldgade (S-tog til Hovedbanen, Metro til Rådhuspladsen, busser til Rådhus-pladsen).
Dannebrog Foto: Jann Larsen
Lone Wredstrøm viser rundt på de gamle torve Ny- og Gammeltorv, Bispetorvet og domkirkepladsen ved Universitet og videre til Gråbrødretorv og Amagertorv. Vi slutter ved Nikolaj Kirke ved 12-tiden, hvor det vil være muligt at få lidt at spise IKKE inkl. i turprisen, som kun er 50,- kr. pr. person.

28. september 2021 10:00 - 12:00

Vores kendte og dygtige byguide Lone Wredstrøm tager os med på en tur rundt til de forskellige torve i Københavns middelalderby.
Vi går via Vartov til Ny- og Gammeltorv, Bispetorvet og pladsen mellem domkirken og Universitet og videre ad Gråbrødre Torv og Amagertorv til vi slutter ved Nikolaj Kirke.
Undervejs vil Lone fortælle om de kendte danskere, der har boet i husene, og historier om begivenheder, der har funder sted, samt udpege mange interessante bygningsdetaljer.
Turen slutter ved 12-tiden ved Nikolaj Plads. Hvis der er interesse for at få lidt at spise, vil der blive arrangeret fælles spisning efter byvandringen. (Spisningen er ikke inkluderet i turprisen).
Prisen er kun 50,- kr. pr. person for byvandringen.
Tilmelding skal ske på tlf. 36 41 06 13 med oplysning om antal tilmeldte, navn, adresse, tlf. nr. og mail-adresse – og om du vil deltage i spisningen, som er for egen regning.

DN Rødovre
  • Tilmelding

    Tilmelding skal ske på tlf. 36 41 06 13 med oplysning om antal tilmeldte, navn, adresse, tlf. nr. og mail-adresse – og om du vil deltage i spisning, som er for egen regning.