12. september 2021 10:00
4623 Lille Skensved, Præstema...
P pladsen ved spejderhytten Mosehuset
Naturaktive børn!
Vi vil vise ideer til insekthoteller og hvad i kan gøre i haven for at give insekterne bedre vilkår. Arrangementet er særlig målrettet børn og unge. Desuden vil Ib Johnsen oplyse og besvare spørgsmål om klimaændringerne, mest for de lidt ældre. Dette sker inden for i Mosehytten.

12. september 2021 10:00 - 13:00

Vi holder naturens dag ved Mosehytten, Præstemarksvej 16 i Ejby Lille Skensved, søndag den 12 september kl. 10-13. Medbring gerne frokost. DN byder på en let forfriskning til maden.
Arrangementet er særlig målrettet børn og unge mennesker, men alle er velkomne. Vilkårene for bier, sommerfugle og andre insekter er trængte. Det må vi gøre noget ved! I kan f.eks. lave insekthoteller. Vi har billeder med ideer dertil og hvad i kan gøre i haven for at give insekterne bedre vilkår. Har i selv materialer fra gemmerne, tag dem gerne med, samt lidt værktøj. Det kunne være: Hule rør af bambus, tagrør og lignende. Grene med blød marv (f.eks. hyld, brombær, hindbær, hortensia eller rosengrene). Løvtræ (f.eks. bøg og ask). Mos, bark, Kogler, Blade, Grene, Træstykker, Hø, Mursten med huller, Uld!
Imens indenfor i Mosehytten vil Ib Johnsen prøve at afklare nogle af de mange spørgsmål, der huserer i klimadebatten. Hvad er fup, hvad er fakta? Kom gerne og spørg!

Præstemarksvej 16, Lille Skensved 4623

DN Køge
  • Tilmelding ikke nødvendig