11. maj 2019 10:00
8860 Ulstrup, Dannebrogspladsen Teglværksvej
Kom med på tur på den fredede træksti langs Gudenåen, hvor vi med alle sanser oplever den frodige natur, det rige fugleliv og vi ser fiskene springe.
Biolog Søren Westermann fortæller om den alsidige natur, og vi hører om hvordan Gudenåen og Gudenådalen blev dannet under istiderne.

11. maj 2019 10:00 - 12:00

Mød foråret og kom med på tur på den fredede træksti langs Gudenåen, hvor vi med alle sanser oplever den frodige natur, det rige fugleliv og vi ser fiskene springe.
Biolog Søren Westermann fortæller om naturen, og vi hører om hvordan Gudenåen og Gudenådalen blev dannet under istiderne, ligesom vi taler om den fredede trækstis historie.

Vi mødes på Dannebrogpladsen i Ulstrup, som er Favrskov Kommunes frilufts- og aktivitetscenter ved Gudenåen og herfra går vi ad den hævede gangbro mod vest til Hagenstrupparken, hvor vi forlader trækstien og går op igennem gammel naturskov og oplever gamle enge med græssende kvæg og herfra tilbage til Dannebrogpladsen, hvor vi slutter af. Turen er ca 4,5 km og vi anbefaler solidt fodtøj.

På Dannebrogpladsen kan I nyde jeres medbragte mad – enten i det fri eller hvis vejret er dårligt i det nye madpakkehus ved åen.
Alle er velkomne - Turen er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

DN Favrskov
  • Tilmelding ikke nødvendig