25. september 2021 14:00
3000 Helsingør, Havnepladsen 1
Toldkammeret, Havnepladsen 1 i Helsingør.
Naturen i Nordsjælland - hvad skal der ske med den?
Naturen kender ingen grænser. Søer, skove og enge krydser kommunegrænserne – og ansvaret er vi fælles om. Samtidig presses naturen af byggeri i det åbne land.

25. september 2021 14:00 - 16:30

Ligesom klimaproblemer presser sig på, biodiversitetskrisen og den grønne omstilling er heller ikke til at komme uden om. Så hvad skal der egentlig ske med fremtidens natur i Nordsjælland?
Danmarks Naturfredningsforeningen i fire nordsjællandske kommuner, Helsingør, Gribskov, Hillerød og Fredensborg har sat beslutningstagerne for de fire kommuner i stævne til et fælles debatmøde om fremtidens natur i Nordsjælland.

Skuespiller og entertainer Jytte Abildstrøm byder velkommen og introducerer dagens debat med sit natursyn. Derpå gives ordet til panelet, der består af Benedikte Kiær (K), borgmester i Helsingør, Dan Riise (V), Formand for Arkitektur, Byplan og Trafikudvalget i Hillerød, Lars Simonsen (B), Formand for Plan, Miljø og Klimaudvalget i Fredensborg Kommune og Anders Gerner Frost, borgmester i Gribskov (NytGribskov).

Du kan deltage til det Naturpolitiske møde i Toldkammeret den 25. september fra 14-16.30 og stille spørgsmål til panelet.

Havnepladsen 1, Helsingør 3000

DN Fredensborg