14. april 2024 11:00
Søndag den 14. april er der flere mødesteder: I Kokkedal med mødesteder i Jellerød Have ved containerpladsen, i Fasanvænget ved nr. 433 og på Kokkedal Stationsvej ud for nr. 8. I Nivå ved naturlegepladsen nord for Teglsøen. Endelig i Fredensborg mødested ved indkørslen til SuperBrugsens parkeringsplads. Se desuden https://www.affaldsindsamlingen.dk for andre lokale indsamlinger.
Igen i år deltager DN Fredensborg i den landsdækkende affaldsindsamling. Mød frem på et af mødestederne eller kontakt Dennis Jæger, 40444719, dennis.n.jaeger@gmail.com, hvis du vil arrangere din egen affaldsindsamling.

14. april 2024 11:00 - 13:00

Affaldsindsamling er en hyggelig aktivitet, som alle kan være med i. Tag bare børn og børnebørn med. Husk arbejdshandsker og fornuftigt fodtøj. Affaldssække udleveres og indsamles igen på de forskellige mødesteder.

DN Fredensborg organiserer indsamling i Kokkedal, Nivå og Fredensborg d. 14. april. Vi tyvstarter d. 13. april i Humlebæk - se separat opslag. Andre gode kræfter har taget initiativ til indsamling af affald i Nivå, Karlebo, Gunderød, Vejenbrød, Langerød og desuden ved Esrum Sø. Disse indsamlinger med oplysning om mødetid og -sted og kontaktpersoner kan man læse mere om på https://www.affaldsindsamlingen.dk.

DN Fredensborg
  • Tilmelding ikke nødvendig