12. februar 2022 09:30
2630 Taastrup, Taastrup Hoved...
Taastrup Medborgerhus - lige over for Taastrup Station
Træer, græsser og græssende dyr går op i en større sammenhæng. Foto: Moxtell & Thyviral
Skovlandbrug er et kvalificeret bud på hvordan landbruget i større omfang vil kunne bidrage til løsning af klimakrise og biodiversitetskrisen.

12. februar 2022 09:30 - 14:30

DN indgår i et samarbejde med Naturplanteskolen og Høje-Taastrup og Permakultur Danmark omkring afviklingen af et arrangement, der handler om mulighederne for mere skovlandbrug i Danmark.
Formålet er at oplyse, inspirere og opmuntre til at flere tør arbejde for og med skovlandbrug. Arrangementet skal klarlægge hvilke udfordringer og perspektiver, der er ved at kaste sig ud i skovlandbrug. Håbet er at arrangementet vil styrke netværk mellem mennesker der – enten individuelt eller på andels-niveau – kan have interesse i at etablere fødevareproduktion.
Ambitionen er at der kommer flere skovlandbrug i Danmark, der i et større eller mindre omfang kan styrke selvforsyningen.
Målgruppen er mennesker, der ikke er fremmed for permakultur og/eller ikke bange for at kaste sig ud i nye udfordringer. Programmet kan læses her: https://naturplanteskolen.dk/event/arrangement-om-skovlandbrug/.

Taastrup Hovedgade 71, Taastrup 2630