21. maj 2022 10:00
Mødested: P-pladsen ved Mortenstrupvej vest for Usserød Å.
null Foto: null
Hvis du har lyst til at vide mere om naturen langs Usserød Å vil DN Hørsholm gerne invitere til en travetur langs åen hvor vi oplever naturen i maj. På vejen vil vi lytte til kor af fugle som synger langs åen og høre om hvordan åen blev central i udvikling af industrien for 300 år siden.

21. maj 2022 10:00 - 12:30

På vejen langs åen vil vi lytte til koret af fugle som synger og vi vil høre om hvordan åen blev central i udvikling af industrien for 300 år siden, dengang da bondesamfundet lokalt blev omdannet til et industrisamfund takket være tilstedeværelsen af en kraftkilde i form af åens strømmende vand.
Befolkningen overgik fra landboere til arbejdere hvis eksistens var forudsætningen for at fabrikkerne kunne producere. Åen har i dag ændret karakter til et attraktivt naturområde med masser af liv.
Vi starter turen kl. 10.00 fra Mortenstrupvej, der hvor vejen krydser åen . Turens varighed er ca. 2.5 timer og vi slutter der hvor vi startede. Turen er gratis og åben for alle. Vi går i roligt tempo og turen er velegnet for børnefamilier.

DN Hørsholm
  • Tilmelding ikke nødvendig