11. juni 2022 10:00
8766 Nørre Snede, Frisbækvej 14
Vi mødes i gårdspladsen
Tag på biodiversitetstur på Gyvelborg. Vi kører ud til deres naturområde og undersøger biodiversiteten og snakker om de dyr og planter der findes. Hvor meget findes der mon? Tilbage på Gyvelborg tænder vi bål og børn kan med deres forældre fange fisk, klappe dyr og lege på legeplads eller i halm.

11. juni 2022 10:00 - 15:00

Kom med på biodiversitetstur til Gyvelborg Økocamping & Gårdbutik

Gyvelborg er andelshaver i Thise og arbejder blandt andet på at få skabt plads til mere biodiversitet. Derfor invitere Gyvelborg og DN Ikast-Brande ud til Gyvelborg. Hvor vi kan se på den biodiversitet de har.

Arrangementet er for erfarne, uerfarne og familier til at komme og være en del af biodiversitetsturen.
Der vil på dagen være informationer om det grønne nabofællesskab som Gyvelborg er en del af samt hvordan man kan få gjort plads til mere biodiversitet.

Efter turen til naturområdet tager vi tilbage til Gyvelborg, hvor vi tænder bål hvor vi kan bage pandekager, grille pølser, børn kan sammen med deres forældre fange fisk klappe dyr og lege på legeplads eller i halm.
Arrangementet løber indtil kl. 15. Man bestemmer selv om man deltager i hele arrangementet eller tager hjem før.

Gratis for medlemmer af Danmarksnaturfredningsforening og Naturfamilier. Ikke medlemmer koster det 30 kr. pr. person. Børn er gratis

DN Ikast-Brande