19. juni 2022 09:30
Rådhuspladsen i Rødovre foran Viften, Rødovre Parkvej 150, Rødovre. (bus 7A, 9A, 132 og 200S)
Kom med din cykel kl. 9.30 på Rådhuspladsen i Rødovre til kaffe og morgenbrød. Derefter indskrivning til den 15 km lange tur rundt i Rødovre med mulighed for at gøre stop ved en række seværdigheder, som har åbent i dagens anledning. Få frisk luft og god motion i godt selskab.

19. juni 2022 09:30 - 14:00

Man mødes medbringende sin cykel kl. 9.30 på rådhuspladsen i Rødovre foran Viften til kaffe og morgenbrød samt tilmelding til turen og udlevering af rutekort.

Kl. 10 går startskuddet til den ca. 15 km lange tur rundt i Rødovre, hvor borgmester Britt Jensen fører an. På ruten er der mulighed for at gøre stop ved en række seværdigheder, som har åbent i dagens anledning. Der er stop ved Milestedet/cafébiblioteket, Vestbadet, Byggelegepladsen, Ejby Bunkeren, Rødovre Frivilligcenter og Hee-rup Museum. Alle steder er der arrangeret besøg. Ruten er afmær-ket, og alle får udleveret kort.

Turen slutter på Rødovregård, hvor der serveres pølser og øl/vand og trækkes lod om præmier. Der er endvidere mulighed for gratis at besøge Heerup Museet for deltagerne på cykelturen.

Web-link: www.rk.dk.

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig