25. september 2022 10:00
Vestvolden ved Artillerimagasinet, Parkering nærmest Vestvolden er for enden af Rødovre Parkvej. (bus 9A). Derfra er der 5 minutters gang til voldgaden og 400 m mod syd. Til Ejbybunkeren er der indkørsel fra Jyllingevej 303 til p-pladsen.
Befæstningens Dag Foto: Jann Larsen
Befæstningens Dag fejres igen i år på hele Vestvolden med mange aktiviteter som fåreklipning, bueskydning, historiske våben, affyring af kanoner, lege for børn m.m. Udstillinger og film i Artil-lerimagasinet og rundvisninger i kaponiererne. Alle aktiviteter er gratis.

25. september 2022 10:00 - 15:00

Befæstningens Dag fejres igen i år den sidste søndag i september på hele Vestvolden, - men bedst og størst i Rødovre. De militærhistoriske aktiviteter foregår i området ved Ejbybunkeren og ved Artillerimagasinet

Der er bl.a. fårene, bueskydning, udstilling af historiske våben, affyring af kanoner, lege for børn, militært musikkorps mmm.

Der er udstillinger og film om voldens historie i Artillerimagasinet og rundvisninger med guider på volden og i de historiske bygninger. Bl.a. er det muligt at komme ind i kaponiererne og magasinerne på volden. Cafeen i Artillerimagasinet er fmt. åbent for salg af bl.a. kaffe og kage.

Alle udstillinger, rundvisninger og de andre oplevelser er ganske gratis.

DN Rødovre
  • Tilmelding ikke nødvendig