4. juni 2022 10:00
Perkering i Hagested ved Hallen for enden af Damvej. Herfra går eller cykler man forbi shelterpladsen og ned til broen (ca. 600 m.).
Hagested Bro blev indviet for snart ti år siden. Det jubilæum vil vi markere. Vi har rodet lidt med datoen, men nu er det igen d.4/6. Foto: Inger Marie Baumann Møller
Lørdag d. 4. juni 2022 markerer vi, at det er 10 år siden broen over Landkanalen ved Hagested blev indviet. Pinselørdag kl. 10 formiddag.

4. juni 2022 10:00 - 12:00

Hagested Bro blev indviet d. 3. juni 2012 . Den går over Audebo-Svinninge Kanalen til Audebo Plantage.
Sti- og broforbindelsen - der nu også er del af Istidsruten - giver lokale beboer og turister mulighed for at komme nemt og sikkert til plantagen, Lammefjordstien og videre omkring.

10 års jubilæet markeres pinselørdag d. 4/6. Vi starter fejringen kl. 10, der arrangeres i samarbejde med Hagested Lokalråd, Beboerforeningen og De grønne Mænd.

Program for jubilæet kommer her på nettet når det er helt aftalt.

De grønne Mænd vedligeholder broen og klipper græsset på stierne. Broen og engstien er resultatet af et projekt iværksat af DN Holbæk i samarbejde med lokalrådene i Hagested og Gislinge. Ildsjælen var John Ørsdahl bistået af Carsten Lambrecht.

Link til mere om projektet: https://holbaek.dn.dk/vi-arbejder-med/projekter/hagested-bro-og-stier/

DN Holbæk
  • Tilmelding ikke nødvendig