26. juni 2022 10:00
4600 Køge, Søndre Molevej 20
Køge Søndre strand, ved Køge Kano og kajakkub.
Friske havnaturbeskyttere hopper i Køge Bugt! Vi vil ikke have ødelagt havnaturen i Køge Bugt endnu mere. Stop slamudlægning og bundtrawl, m.m. Rent badevand og masser af liv i havet og på havbunden!
Præsident Maria Reumert Gjerding og borgmester Maria Stærke (S) i Køge indleder arrangementet med taler. Efter de to inspirerende taler vil vi hoppe i havet - jo flere, jo bedre. DN ønsker politisk fokus på skadevirkninger af den pågående og planlagte misbrug af Køge Bugt.

26. juni 2022 10:00 - 12:00

Udover at få til opbakning fra de lokale politikere, er formålet klart at gøre landspolitikerne opmærksomme på, at vi vil have et sundt og bæredygtigt hav, og at vi ikke længere vil finde os i at der træffes beslutninger der ødelægger vores alle sammens hav.
Allan Scheller fra foreningen, Køge Bugt Stenrev vil fortælle om foreningens aktiviteter for at bedre havmiljøet.
Der vil være krible krable aktiviteter for børn og barnlige sjæle.
Flere restauranter bakker op om sagen ved i tidsrummet 12.00-13.00 at give 20% rabat til de badende, mod fremvisning af bevis for deltagelse. (Bossa Nova, Limone og Tacos Locos). Strandvejens kiosk giver gratis softice til de deltagende børn og de lokale ro- og kajakmedlemmer vil vise hvad havet kan bruges til af sjove motionsaktiviteter.
Derudover stiller Bydelsforeningen Søndre strand med højtalere og mikrofoner, således at talerne kan nå ud til alle.

Søndre Molevej 20, Køge 4600

DN Køge
  • Tilmelding ikke nødvendig