23. maj 2022 18:00
Vi mødes ved Vikingebroen sydvest for Vikingelandsbyen ved Risby-Vestskoven i Albertslund
Vikingebroen i Vestskoven-Albertslund sydvest for Risby i bygningsfasen Foto: Poul Evald Hansen
Cykeltur langs St. Vejleå - ådalens potentialer
Hvor starter St. Vejleå og hvor løber den ud i havet? Tag med på denne skønne cykeltur, hvor vi følger åen, ser dens skønhed, hører om dens kraft og opdager dens potentialer. Vi cykler ca. 14 km. Der er mange stop undervejs, så alle kan være med på tur

23. maj 2022 18:00 - 21:00

Åen løber gennem kommunerne Høje Taastrup, Albertslund, Vallensbæk og Ishøj. De fire kommunerne har gennem 30 år arbejdet på at få vandet fra vandløbet, naturen og beboelsen i området til at spille sammen, så der bliver plads til det hele - og også plads til at åen får lov at løbe over sine bredder mange steder.

Nu har en af Danmarks største naturfonde fået øjnene op for Store Vejleådal og Verdensmål Centeret arbejder sammen med Naturgruppen og kommunerne om at få penge til mere natur, kultur og friluftsliv langs hele Store Vejleådal. Det kommer I til at høre mere om på turen.

Vi mødes ved Vikingebroen der ligger ved Risby Mosevej lige bag Vikingelandsbyen kl. 18 og vi sørger for at få jeg sikkert til Albertslund igen ca. 2,5 time senere.

Cykelturen er arrangeret af Kulturøkologisk Forening og DN-Albertslund, og guider på turen er Povl Markussen og Pernille Vesterløkke fra Albertslund Verdensmål Center.

DN Albertslund
  • Tilmelding ikke nødvendig