25. september 2022 10:00
4894 Øster-Ulslev, Røgbøllevej 6
Parkeringspladsen ved pumpestationen ved Hejrede Sø, Røgbøllevej 6, Øster Ulslev.
Den historiske Skelsnæspavillon
Vi går ad oldtidsvejen til den nyistandsatte Skelsnæspavilllon hvor skovrider i Aage V. Jensens fond fortæller om planerne for arealerne i Søholt Storskov. På vejen tilbage vil vi se gravhøje og oldtidsagre, måske en havørn og i godt vejr er der sommerfugle. Medbring frokost, turen er på 6 km.

25. september 2022 10:00 - 14:00

Vi mødes ved parkeringspladsen ved pumpestationen tæt på Hejrede Sø og går derfra ad oldtidsvejen til den ny istandsatte Skelsnæspavillon, hvor vi mødes med skovridder og vicedirektør i Aage V. Jensens Naturfond, Jacob Palsgaard Andersen. Jacob vil fortælle om fondens planer med deres forholdsvis nyerhvervede areal, Søholt Storskov. Vi spiser den medbragte frokost ved pavillonen.
På vejen tilbage til pumpestationen vil vi gøre stop flere steder for at se på levn fra Bronze- og Jernalder, gravhøje og oldtidsagre.
Der vil være gode muligheder for at se havørn og hvis vejret er godt sommerfugle.
Turens længde ca. 6 km i roligt tempo, fra pumpestationen ved Hejrede Sø til Skelsnæspavilonen, og den samme vej tilbage igen. Der er jævn skovvej hele hele vejen. Medbring gerne en kikkert.

Røgbøllevej 6, Øster-Ulslev 4894

DN Lolland
  • Tilmelding

    Tilmelding til Carsten Drejer tlf. 30962472 eller mail: famdrejer@gmail.com med antal deltagere og kontaktperson.