14. november 2022 19:00
8950 Ørsted, Rougsøvej 120
Årsmødet foregår i Frivillighuset midt i Ørsted
Seksplettet Køllesværmer Foto: Jette Mouritzen
I afdelingsbestyrelsens årsberetning vil der blive fortalt om arbejdet i det forløbne år. Vi vil fortælle om de mange sager, som vi har arbejdet med, reageret på, eller som vi har påklaget til en højere myndighed. På årsmødet kan du præge det kommende arbejde i bestyrelsen. KOM OG VÆR MED

14. november 2022 19:00 - 21:00

Ved årsmødet vil du kunne høre afdelingsbestyrelsens årsberetning, hvor der vil blive fortalt om arbejdet i det forløbne år.

Vi vil fortælle om de mange forskellige sager, som vi har arbejdet med,.
Vi vil fortælle om samarbejdet med myndighederne, og kommunen, de kommunale medarbejdere og politikerne.

Vi vil fortælle om de ture og arrangementer, som vi har haft i det forløbne år, og her vil I kunne komme med forslag og ønsker til nye ture i det kommende år.

Det er også ved årsmødet, at du vil have indflydelse på, hvem der skal sidde i afdelingsbestyrelsen og hvem der skal være formand m.m.

Det er ved årsmødet, at du vil kunne fremkomme med dine synspunkter, og hvor du vil kunne få indflydelse på, hvad vi evt. skal arbejde med og prioritere i lokalbestyrelsen i det kommende år.

Vi har endnu ikke fastlagt et tema for aftenen for årsmødet, det vil komme senere, men nogle af emnerne kunne blive solcelleanlæg, fredninger og Kolindsund.

Kom og vær med!

Rougsøvej 120, Ørsted 8950

DN Norddjurs
  • Tilmelding ikke nødvendig