16. november 2022 19:00
6700 Esbjerg, Nørregade 19
Mødelokale 1
Marco Brodde fortæller om kunst, fugle og samarbejdet mellem Nationalpark Vade havet og den britiske kunstnersammenslutning.

16. november 2022 19:00 - 21:00

Siden 1960'erne har den britisk fundrede kunstnersammenslutning Society of Wildlife Artists samlet mange af de bedste europæiske naturkunstnere på tværs af tekniske stilarter. Alle medlemmer har det tilfælles, at deres værker baserer sig ikke alene på inspiration fra naturen, men i lige så høj grad på en dyb forståelse for arter og landskaber. Hvert år præsenterer SWLA i London en udstilling af medlemmernes aktuelle værker sammen med en andel fra ikke-medlemmer.

Marco Brodde fra Fanø blev i 2017 'associate member' af sammenslutningen og står bag projektet SWLA WADDEN SEA, hvor kunstnere over to besøg har arbejdet hos os i Vadehavet. Projektet, der også har Nationalpark Vadehavet som partner, udgiver næste år en bog og hele 3 udstillinger er planlagt.

Ved foretaget vil Marco Brodde fortælle om abpde den kreative proces med at male fugle og natur under åben himmel og om SWLAs besøg på vores egn.
DNE og NaturSydVest

Nørregade 19, Esbjerg 6700

DN Esbjerg
  • Tilmelding ikke nødvendig